avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... RECUPERARE LIBER ACORDAT PRIN H.G.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

RECUPERARE LIBER ACORDAT PRIN H.G.

CUM RECUPEREAZA ZIUA DATA LIBERA PRIN H.G. ANGAJATUL CARE PLEAC IN CONCEDIU DUPA DATA LIBERULUI, EXACT PERIOADA IN CARE SE RECUPEREAZA.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:17, 14 August 2019
Pentru recuperarea zilei de muncă stabilite ca zi liberă , instituţiile şi autorităţile publice îşi vor prelungi corespunzător timpul de lucru până la data de 31 august 2019 potrivit planificărilor stabilite.
Multumesc, asa este. Ma refer la angajatul care in perioada asta de recuperare este in concediu odihna, dar a beneficiat de ziua libera.
Ultima modificare: Miercuri, 14 August 2019
tatiamea, utilizator
Eu zic ca fie nu o sa fie platit pentru ca nu a recuperat-o, fiind in co, fie i se trece ca zi de co, pentru a putea fi platita. Alte variante nu vad...
Ultima modificare: Miercuri, 14 August 2019
Ionut.ion, utilizator
Nu se recupereaza acea zi , daca a fost in CO.
Angajatul a beneficiat de ziua libera, apoi in perioada urmatoare cand se recupereaza el pleaca in concediu de odihna.

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 In cazul in care un angajat a beneficiat de ziua de 16 august ca zi libera(bugetari) si de astazi este in concediu medical, care este modalitatea de a recupera ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am o intrebare referitoare la zilele libere acordate ... Fizioterapeut Fizioterapeut Buna ziua.am o intrebare referitoare la zilele libere acordate de guvern cele ca punți.adicac24 ian.2 iunie si 14august.aceste zile se recuperează??? ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am și eu o situație la locul de munca: pentru că ... Ioooo Ioooo Bună ziua. Am și eu o situație la locul de munca: pentru că Sf Maria pica marți, și este zi libera de la stat, angajatorul a propus sa faca punte și să ... (vezi toată discuția)