avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

In cazul in care un angajat a beneficiat de ziua de 16 august ca zi libera(bugetari) si de astazi este in concediu medical, care este modalitatea de a recupera ziua respectiva. ( pontajul cum se intocmeste?) va rog.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:15, 20 August 2019
Pana cand este in concediu medical?
Ultima modificare: Luni, 19 August 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
din 19.08 - 10 zile
Pentru recuperarea zilei de muncă stabilite ca zi liberă instituțiile și autoritățile publice își vor prelungi corespunzător timpul de lucru până la data de 31 august 2019 potrivit planificărilor stabilite.

In speta va recupera dupa terminarea concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare liber acordat prin h.g. tatiamea tatiamea CUM RECUPEREAZA ZIUA DATA LIBERA PRIN H.G. ANGAJATUL CARE PLEAC IN CONCEDIU DUPA DATA LIBERULUI, EXACT PERIOADA IN CARE SE RECUPEREAZA. (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna seara, Va rog, lucrez la bugetari, ziua de 2 iunie este libera, cu recuperare, noi in data de 12- 15 iunie,( lucram de la 8- 18) eu din data de 12 iunie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am o intrebare referitoare la zilele libere acordate ... Fizioterapeut Fizioterapeut Buna ziua.am o intrebare referitoare la zilele libere acordate de guvern cele ca punți.adicac24 ian.2 iunie si 14august.aceste zile se recuperează??? ... (vezi toată discuția)