avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna seara,
Va rog, lucrez la bugetari, ziua de 2 iunie este libera, cu recuperare, noi in data de 12- 15 iunie,( lucram de la 8- 18) eu din data de 12 iunie sunt in concediu de odihna, cum recuperez concret ziua de 2.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 26 Mai 2017
Ceea ce doriti dvs numai conducerea institutiei la care lucrati va poate spune.

HG 333/2007 prevede doua modalitati de recuperare :
- program normal în ziua de 10 iunie 2017

sau

- prelungirea corespunzătoare timpului de lucru, până la data de 16 iunie 2017, potrivit planificărilor stabilite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare zi decretată libera Jafa Jafa Lucrez la buget iar in ziua decretată libera adica pe 14.08.2017 am fost liber după serviciu.Intrebare : trebuie sa recuperez ziua respectiva prin prestarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am o intrebare referitoare la zilele libere acordate ... Fizioterapeut Fizioterapeut Buna ziua.am o intrebare referitoare la zilele libere acordate de guvern cele ca punți.adicac24 ian.2 iunie si 14august.aceste zile se recuperează??? ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 In cazul in care un angajat a beneficiat de ziua de 16 august ca zi libera(bugetari) si de astazi este in concediu medical, care este modalitatea de a recupera ... (vezi toată discuția)