avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, având în vedere regimul de comunitate de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, având în vedere regimul de comunitate de bunuri ...

Buna seara,
având în vedere regimul de comunitate de bunuri al soților, la decesul unuia din soți, în masă succesorală vor fi cuprinse și sumele de bani aflate în contul bancar de salariu al soțului supraviețuitor?
Mulțumesc frumos pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Bună ziua! va rog sa imi spuneti daca sotia tatalui meu (decedat) ... Bordeiu Paul Marius Bordeiu Paul Marius Bună ziua! Va rog sa imi spuneti daca sotia tatalui meu (decedat) are cota parte la bunurile tatalui meu, pe care le a dobandit inainte de casatoria cu ... (vezi toată discuția)
Supliment mostenire cont bancar pasalegaviorela pasalegaviorela Buna dimineata, LA MULTI ANI TUTUROR DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR . Am dezbatut o succesiune in care nu au fost trecute conturile bancare ale decedatului . sotia ... (vezi toată discuția)
In caz de deces- situatie bani din cont AncaRomania AncaRomania Speta: sotul moare - ca mostenitor ramane un copil dintr-o alta casatorie Intrebare: in lipsa succesiuni, sotia supravietuitoare, poate retrage bani din ... (vezi toată discuția)