avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna, Recent (sambata 27/05) am achizitionat un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna, Recent (sambata 27/05) am achizitionat un autovehicul de ...

Buna,

Recent (sambata 27/05) am achizitionat un autovehicul de la o persoana fizica, masina arata foarte ok dar din cauza ca ploua , nu am reusit sa aud sau sa testez masina prea mult, am condus aprox 15-20 minute dupa care ne-am intors la casa vanzatorului. Am ales sa o duc la un service de langa casa dansului pentru a verifica doar pe tester masina, unde, dupa curatarea codurilor de eroare, nu mai aparea nimic, am cumparat masina si am plecat spre casa dupa ce am completat contractele de vanzare-cumparare dar fara fiscal deoarece aveam nevoie de carte.

Luni am luat legatura cu cineva care se ocupa de inmatriculari care mi-a mentionat ca nu pot scoate cartea fara procura sau daca nu este vanzatorul prezent, am luat legatura cu vanzatorul care mi-a spus ca este la munca si ca nu poate sa isi ia liber ca sa imi elibereze el procura dar cunoaste pe cineva la RAR care ma poate rezolva pt o suma x de bani.

Nu prea am avut timp sa ma plimb cu masina zilele urmatoare deoarece am fost la munca, insa, ieri dupa munca am decis sa ies la un drum mai lung, in drum, am inceput sa am eroare la filtrul de particule si masina avea putere redusa, dupa aproximativ 40-50 minute mi-a dat eroare si la XENON , lumina pe partea stanga nu mai era functionala si nu mai pot face RARul.

Nu stiu exact ce demersuri sa fac aici si as avea nevoie de sfatul dv, daca se poate, sa repar masina ma costa destul de mult, maine am programare la un service autorizat pt o constatare, numere provizorii mai am doar pe un termen limitat, etc.

Va multumesc pentru timp,

Alte discuții în legătură

Talon autoturism retinut .nu sunt proprietar .helpp ContSters381991 ContSters381991 Buna seara , am achizitionat un autoturism in anul 2014 de la o persoana din apropierea orasului meu .Domnul de la care am cumparat masina lucreaza la o firma ... (vezi toată discuția)
Teapa inmatriculare ulise_noob ulise_noob Cer scuze daca postez unde nu trebuie. Sunt disperat si caut un ajutor de oriunde si de la oricine cu un sfat . La data de 27.12.2010 am cumparat un Opel ... (vezi toată discuția)
E interzis sa ai xenoane la masina ? Pilu Pilu Buna ziua. Azi mi-am facut ITP-ul la autoturism si mi-a spus de acolo ca nu am voie sa am montate xenoane. N-am mai auzit pana acuma. Ar putea sa-mi zica ... (vezi toată discuția)