avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.Va rog o lamurire.In saptamana cu Pastele am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.Va rog o lamurire.In saptamana cu Pastele am lucrat ...

Buna ziua.Va rog o lamurire.In saptamana cu Pastele am lucrat vinerea mare.Tot in aceeasi saptamana am avut liber miercuri pentru vineri.Cum se calculeaza ca si numar de ore ? Sunt pontata miercuri si platita si vineri decat pontata ca nr de ore? Va rog .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:02, 3 Iunie 2023
Daca ati avut liber miercuri pentru vineri , atunci ziua de vineri se va plati si ponta normal .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

concediul medical razvan.razvan razvan.razvan Buna ziua, Am o intrebare referitor la pontarea concediului medical. Spre exemplu luam o luna in care sunt 21 zile lucratoare deci 168 ore. Daca concediu ... (vezi toată discuția)
Cim cu 8 ore program inegal dar in pontaj e cu 11 ore TothAster TothAster Buna ziua, daca avem facute CIM cu 8 ore program inegal specificat, dar cei care au acest CIM, lucreaza in bar-restaurant de tip fast food si lucreaza cate ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare platite simona.elisa simona.elisa Buna ziua, Sunt noua in domeniu si am nevoie de putin ajutor va rog frumos. 1. In cazul orelor suplimentare ( ma refer la cele legale 48 ore/saptamana), in ... (vezi toată discuția)