avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi s-a reținut permisul de conducere pentru două ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi s-a reținut permisul de conducere pentru două luni pentru ...

Mi sa reținut permisul de conducere pentru două luni pentru neacordare de prioritate la un autovehicul .Este corect sau trebuia doar o luna ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Ciurea , Avocat 16:34, 5 Iunie 2023
Bună ziua,

Conform art. 101 alin. (3) lit. f din OUG 195/2002: „Constituie contravenție și se sancționează cu amenda prevăzută în clasa a III-a de sancțiuni și cu aplicarea sancțiunii contravenționale complementare a suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile săvârșirea de către conducătorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier ori tramvai a următoarelor fapte: neacordarea priorității de trecere vehiculelor care au acest drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara as fi interesat pentru următoarea problema dacă ... Georgel96 Georgel96 Bună seara as fi interesat pentru următoarea problema dacă se poate sa ma ajute cineva va rog frumos.in urma cu câteva zile am avut un accident intre sofer ... (vezi toată discuția)
Astazi mi-a fost suspendat permisul de conducere auto ptr neacordare ... ADRIANA MANOLE ADRIANA MANOLE Astazi mi-a fost suspendat permisul de conducere auto ptr neacordare de prioritate unui pieton anagajat in trecere si pe care l-am observat prea tarziu din ... (vezi toată discuția)
Sanctiune mai mare decat ar trebui.... mihaioctavian mihaioctavian Bună ziua, Am o nelamurire, poate este cineva binevoitor care sa ma lamureasca. Nu am acordat prioritate pietonilor, am fost oprit, am primit 6 puncte de ... (vezi toată discuția)