avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu creșterea copiilor ambii părinți
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu creșterea copiilor ambii părinți

Buna ziua! Mă aflu în prezent în creșterea copilului până la doi ani și sunt însărcinată în 6 luni. Primul copil face 2 ani in aprilie 2024 iar pe el de-al doilea urmează să îl nasc în septembrie. Întrebarea este, ar putea intra soțul în creșterea copilului la cel de-al doilea copil, până în aprilie cat mai am eu indemnizație la primul ? Ar însemna să fim amândoi în creșterea copiilor.
Ultima modificare: Luni, 5 Iunie 2023
OanaM88, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua am rămas însărcinată în iulie și am început ... Irina.stroe.14 Irina.stroe.14 Buna ziua Am rămas însărcinată în iulie și am început o postliceală in septembrie ,sunt șanse să pot beneficia de indemnizație de creștere copil ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru al doilea copil AndreeaS02 AndreeaS02 Buna ziua, In prezent ma aflu in concediu crestere copil pana in luna septembrie. Sunt insarcinata si in luna iulie urmeaza sa nasc. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Primesc indemnizatie de crestere a copilului? elenapp elenapp Intre vechiul loc de munca si actualul loc de munca am lipsa 13 zile calendaristice pe cartea de munca (1/13 aprilie 2010). In prezent sunt insarcinata si ... (vezi toată discuția)