avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am renutat la dovada de conducere imediat a doua zi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am renutat la dovada de conducere imediat a doua zi ,am stat ...

Am renutat la dovada de conducere imediat a doua zi ,am stat o perioada de 140 de zile nu am fost chemat nicaieri nici la parchet nici la politie ,acum pot sa ma duc sa iau o dovada de circulatie. De unde o iau ,si daca pot sa o predau pe cea care scrie fara drept de conducere.Dupa acident am avut dovada de conducere doar o zi. Multumesc frumos pentr raspuns.
Pentru ce infractiune se fac cercetari?
Pentru lovirea unei persoane pe trecere de pietoni ,am lovito la genuchiul drept nu a cazut jos dar a declarat ca a cazut am sunat la 112 anutand accidentul.A fost dusa la spital isa facut investigatii si afost trimisa acasa. Am predat permisul mi sa dat o dovada de circulatie .Am dus masina in parcare si am predat dovada a doua zi pe 18-01-2023. Am fos la parchet sa optin o dovada de ciculatie si am fost refuzat.Cererea a fost facuta pe 07-06-2023,mi sa spus sa astept un raspuns prin posta . nu stiu ce sa fac ,nu stiu care este motivul pentre care mea respis dreptul la o dovada de circulatie .
Nu vi s-a dat comunicat ordonanta prin care vi s-a respins cererea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident - suspendare permis - dosar penal mariussandrei mariussandrei Bună ziua, Acum câteva luni am fost implicat într-un accident de circulație. Mai exact, lucrurile stau cam așa: Mă deplasam pe prima bandă pe un drum ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar accident cu victime marius catalin marius catalin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine daca se poate. Pe data de 23-06-2009 ma aflam la volanul masini in intersectia Iuliu Maniu cu Valea Cascadelor, ... (vezi toată discuția)
Santaj dupa acident- vertrebra t12 fracturata marian radu marian radu Salut, Ma poate ajuta cineva cu un raspuns, va rog mult. Am primit un sms de la victima sa zicem ca are Fractura inca 14 zile si vertrebra T12 ... (vezi toată discuția)