avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara.Sunt căsătorită dar duc o viata grea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara.Sunt căsătorită dar duc o viata grea bazata pe ...

Bună seara.Sunt căsătorită dar duc o viata grea bazata pe neînțelegeri,discuții,amenințări...
Am lucrat o perioada în străinătate la ingrijire batrani. As vrea sa stiu dacă cumpăr o garsoniera in caz de divorț exista o forma legala ca el sa nu aibe acces la garsoniera și sa fiu nevoita sa o împart cu el?
Multumesc pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 06:38, 6 Iunie 2023
Nu vreti sa divortati mai intai?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui mai intai sa divortati si pe urma sa cumparati garsoniera daca mai aveti cu ce pentru ca bunurile obtinute in in timpul casatoriei , inclusiv sumele de bani sunt bunuri comune si trebuiesc impartite la partaj . Cea mai buna solutie ar fi sa faceti separatie de bunuri in timpul casatoriei la notar si fiecare dintre soti va avea bunurile lui proprii dar avand un sot de genul descris de d-voastra nu prea cred sa fie de acord cu a doua varianta asa ca tot divortul ramane solutia . La partaj ati putea primi o cota mai mare daca puteti dovedi ca ati avut venituri mai mari decat sotul , depinde si de alte bunuri obtinute impreuna . Mergeti totusi la un avocat pentru o consultanta unde sigur veti primi cele mai bune sfaturi pentru cazul d-voastra .
Ultima modificare: Marți, 6 Iunie 2023
Etsy123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament ipotecat in caz de divort ContSters57553 ContSters57553 Am cumparat in timpul casatoriei un apartament, jumatate din banii nostri, restul pe credit ipotecar, ipoteca de gradul intai. Sotul meu este titular de ... (vezi toată discuția)
Apartament in romania soti roman si italian separatie de bunuri patrimoniale ContSters59529 ContSters59529 Am cumparat din venitul personal o garsoniera in Romania in 1992 pe numele meu, fiind casatorita in regim de separatie de bunuri patrimoniale cu un cetatean ... (vezi toată discuția)
Vreau să încep divorțul, soția nu este de acord. mă interesează ... Misk Misk Vreau să încep divorțul, soția nu este de acord. Mă interesează doar dacă vreau să cumpăr o mașină acum , va intra la partaj dacă e din banii mei ... (vezi toată discuția)