Bună seara.Sunt căsătorită dar duc o viata grea bazata pe neînțelegeri,discuții,amenințări...
Am lucrat o perioada în străinătate la ingrijire batrani. As vrea sa stiu dacă cumpăr o garsoniera in caz de divorț exista o forma legala ca el sa nu aibe acces la garsoniera și sa fiu nevoita sa o împart cu el?
Multumesc pentru răspuns.
Etsy123
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Ar trebui mai intai sa divortati si pe urma sa cumparati garsoniera daca mai aveti cu ce pentru ca bunurile obtinute in in timpul casatoriei , inclusiv sumele de bani sunt bunuri comune si trebuiesc impartite la partaj . Cea mai buna solutie ar fi sa faceti separatie de bunuri in timpul casatoriei la notar si fiecare dintre soti va avea bunurile lui proprii dar avand un sot de genul descris de d-voastra nu prea cred sa fie de acord cu a doua varianta asa ca tot divortul ramane solutia . La partaj ati putea primi o cota mai mare daca puteti dovedi ca ati avut venituri mai mari decat sotul , depinde si de alte bunuri obtinute impreuna . Mergeti totusi la un avocat pentru o consultanta unde sigur veti primi cele mai bune sfaturi pentru cazul d-voastra .