avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, in luna februarie am facut un transfer de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, in luna februarie am facut un transfer de dosar ...

Buna ziua..Ma numesc Tonghioiu Paula Georgeta in luna februarie am facut un transfer de dosar din BUCURESTI_ CRAIOVA.
DECIZIA DE LA BUCURESTI A A SOSIT PE DATA DE 8 MAI.MENTIONEZ CA PENSIA O IAU PE CARD ,IAR PE LUNA MAI AM PRIMIT_O
PE LUNA ACEASTA CAND VOI PRIMI PENSIA SI TALONUL( am inteles ca le primesc prin posta luna aceastaZiua de pensi ptr blic este 1. iunie si postasul a venit azi datorita liberelor)_ iertati

Alte discuții în legătură

Pensiile de handicap numai vin prin posta? gerbil gerbil Va rog daca stie cineva sa ma lamureasca si pe mine. Am cautat si pe net si nu am gasit nici o stire in sensul asta. Azi trebuia sa imi vina ambele pensii ( de ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata. am facut un transfer de pensie( bucuresti_ craiova),decizia ... Lala1977 Lala1977 Buna dimineata. Am facut un transfer de pensie( BUCURESTI_ CRAIOVA),DECIZIA A AJUNS.MENTIONEZ CA AM PRIMIT 3 LUNI PENSIA PE CARD .( FEBRUARIE_ MAI) IN IUNIE ... (vezi toată discuția)
Talon de pensie DumbravaGhr DumbravaGhr Stimati domni, Am facut optiunea pentru a primi pensia pe card. Am facut optiunea la Bancpost. Am primit cardul si de luna aceasta si banii pe card. Cum ... (vezi toată discuția)