avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna dimineata. Am facut un transfer de pensie( ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna dimineata. Am facut un transfer de pensie( BUCURESTI_ CRAIOVA),DECIZIA ...

Buna dimineata.
Am facut un transfer de pensie( BUCURESTI_ CRAIOVA),DECIZIA A AJUNS.MENTIONEZ CA AM PRIMIT 3 LUNI PENSIA PE CARD .( FEBRUARIE_ MAI)
IN IUNIE VOI PRIMI PENSIA TOT PE CARD SAU PRIN POSTA?TREBUIE SA DUC NR DE CONT LA CASA DE PENSII?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:03, 15 Mai 2023
O veti primi pe card, in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in luna februarie am facut un transfer de dosar ... Lala1977 Lala1977 Buna ziua..Ma numesc Tonghioiu Paula Georgeta in luna februarie am facut un transfer de dosar din BUCURESTI_ CRAIOVA. DECIZIA DE LA BUCURESTI A A SOSIT PE ... (vezi toată discuția)
Dosar de pensionare-pensie de urmas stoianionuteugen stoianionuteugen buna ziua as dori sa intreb si eu urmatoarele: am depus cererea de continuarea studiilor in data de 1.04.2010 am asteptat 49 zile pt a primi decizia am ... (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate gradul 2 ContSters354748 ContSters354748 buna ziua. astazi am primit raspunsul de la casa de pensii unde dupa un stagiu de cotizare de 1an 6 luni si 6 zile a venit decizia cu pensia de invaliditate ... (vezi toată discuția)