avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensiile de handicap numai vin prin posta?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensiile de handicap numai vin prin posta?

Va rog daca stie cineva sa ma lamureasca si pe mine. Am cautat si pe net si nu am gasit nici o stire in sensul asta. Azi trebuia sa imi vina ambele pensii ( de urmas si de handicap ), a venit doar cea de urmas, postasul nu a stiut sa imi zica de ce nu a venit si cea de handicap, mi-a zis ca nu a venit la nimeni. M-am uitat pe talonul de luna trecuta si scrie ceva ca trebuie sa ma duc in Calea Mosilor (Bucuresti ) pt transferare pe card. Deci ce sa inteleg ca nu se mai trimit prin posta si va fi obligatoriu cardul ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: gerbil , utilizator 13:32, 20 Noiembrie 2009
Am uitat sa precizez ca locuiesc in sectorul 2, poate stie cineva care e in aceeasi situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virare pensie urmas pe card viomusicstudio viomusicstudio Buna ziua! Pe scurt: sunt persoana nedeplasabila (maladie Lobstein), talat meu a decedat in vara anului trecut, am ramas singur si am fost nevoit sa ma mut sa ... (vezi toată discuția)
Cum transfer dosarul de somaj? adriana57 adriana57 M-am mutat din Bucuresti in Constanta. Dosarul de somaj l-am facut la Bucuresti. Cum transfer dosarul? Ma duc la Bucuresti(sector 3) si acolo fac cerere? Cu ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietar si inscriere masina ro in alta tara eu mihaimacarie98 mihaimacarie98 Situatia e asa: vreau sa transfer o masina detinuta de mama pe numele meu si apoi sa o inmatriculez in alta tara UE. Problema e ca nu stiu care ar fi cea mai ... (vezi toată discuția)