avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Virare pensie urmas pe card
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Virare pensie urmas pe card

Buna ziua! Pe scurt: sunt persoana nedeplasabila (maladie Lobstein), talat meu a decedat in vara anului trecut, am ramas singur si am fost nevoit sa ma mut sa fiu mai aproape de matusa mea din sectorul 2 in sectorul 6. Beneficiez de pensie urmas (ambii parinti decedati) si indemnizatie handicap si insotitor grad I. Deoarece m-am mutat, trebuie sa mut si aceste venituri la noul domiciliu. A fost matusa mea in aceasta dimineata la casa de pensii pentru a da noul buletin si sa depuna cerere in numele meu pt mutarea dosarului. Totodata a vrut sa solicite si depunerea pensiei de urmas pe card la Librabank unde am un cont deschis. Din pacate nu au acceptat extrasul de cont, au spus ca este nevoie de anexa 1 de la banca. Am intrebat la Librabank pe chat si au zis ca ei nu stiu la ce anexa se refera domnii de la casa de pensii. Stie cineva despre ce e vorba? As dori sa pun pe card deoarece este greu sa ma deplasez la usa cand vine postasul.
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 11:22, 21 Februarie 2019
Cred ca este vorba de acest formular
[ link extern ]
Multumesc! Aveti idee il pot completa acasa sau trebuie dus la banca?
Asa cum reiese din formular, banca completeaza pe prima pagina, in partea stanga si confirma IBAN-ul , dvs.completati restul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card evalilv evalilv buna ziua,care ar fi procedura ptr a putea primi pensia de invaliditate pe card fara a mai sta dupa factorul postal? nu am primit decizia inca de la casa de ... (vezi toată discuția)
Trecere pensie in cont bancar din pensie prin posta Socol Socol Ce trebuie intreprins pentru a primi pensia pe card? Pana in prezent, pensia venea acasa, adusa de postas. Tinand cont ca pensionarul este nedeplasabil, poate ... (vezi toată discuția)
Pensie pe card/cont camelllia camelllia Buna ziua, mama mea primea pana acum pensia de la postas. Exista vreo posibilitate sa treaca pe un cont bancar sau card (al ei, nu al altcuiva). Casa de ... (vezi toată discuția)