avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Trecere pensie in cont bancar din pensie prin posta
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Trecere pensie in cont bancar din pensie prin posta

Ce trebuie intreprins pentru a primi pensia pe card? Pana in prezent, pensia venea acasa, adusa de postas. Tinand cont ca pensionarul este nedeplasabil, poate regla altcineva trecerea, eventual prezentand o scrisoare medicala?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:59, 16 Martie 2018
Nu mai titularul pensiei poate face demersul. Titularul trebuie sa depuna o cerere la banca in contul careia doreste sa primeasca pensia. Va anexa copie dupa un cupon de pensie si copie dupa cartea de identitate. Banca face transferul si emite cardul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pe cont Socol Socol Ce trebuie intreprins pentru a primi pensia pe card? Pana in prezent, pensia venea acasa, adusa de postas. Tinand cont ca pensionarul este nedeplasabil, poate ... (vezi toată discuția)
Cupon de pensie Georgi11 Georgi11 Am convins-o pe mama ca e mai bine sa-i vina pensia pe card..decat sa stea acasa sa asteptete postasul...Numai ca de 2 luni nu i-a venit cuponul de pensie...La ... (vezi toată discuția)
Carte identitate pierduta (persoana nedeplasabila) Mihail Preda Mihail Preda Buna ziua O persoana in varsta si-a pierdut CI fara a mai fi recuperata. Fara CI nu poate ridica pensia. Nu se poate deplasa din cauza bolii ce o tine la ... (vezi toată discuția)