avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIE PE CONT
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIE PE CONT

Ce trebuie intreprins pentru a primi pensia pe card? Pana in prezent, pensia venea acasa, adusa de postas. Tinand cont ca pensionarul este nedeplasabil, poate regla altcineva trecerea, eventual prezentand o scrisoare medicala?
Multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: Alina Rosu , Evaluator 13:12, 22 Martie 2018
Se poate face o imputernicire la notar prin care se poate deschide un cont cu card atasat pe numele pensionarului; toate aceste informatii se pot obtine la banca.
Inteleg, dar pentru imputernicire, trebuie sa mearga la notar si avem aceeasi problema, faptul ca nu se poate deplasa, momentan fiind in spital
Va lamulresc cei de la banca ce aveti de facut.
Plata drepturilor de pensie în cont bancar
[ link extern ]
Puteti solicita sa se deplaseze un notar la adresa pt aceasta imputernicire; toate aceste informatii le veti obtine de la banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere pensie in cont bancar din pensie prin posta Socol Socol Ce trebuie intreprins pentru a primi pensia pe card? Pana in prezent, pensia venea acasa, adusa de postas. Tinand cont ca pensionarul este nedeplasabil, poate ... (vezi toată discuția)
Trecere pensie pe card bancar . sorineldobre sorineldobre Buna , care este procedura pentru a-i trece mamei mele pensia pentru limita de varsta si indemnizatia vaduva veteran de razboi pe card ? Mama este internata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum pot deschide un cont in banca pt. pensia mamei ... mimo3 mimo3 Buna ziua! Cum pot deschide un cont in banca pt. pensia mamei in varsta de 92 ani, care nu este transportabila? Multumesc! (vezi toată discuția)