avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Cum pot deschide un cont in banca pt. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Cum pot deschide un cont in banca pt. pensia mamei ...

Buna ziua! Cum pot deschide un cont in banca pt. pensia mamei in varsta de 92 ani, care nu este transportabila? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cateldestept , utilizator 11:17, 14 Iunie 2021
Pensia ii este adusa acasa de catre postas. De ce are nevoie de cont bancar ?
Cont banca poate deschide numai mama dvs. pentru pensia sa. Dvs. aveti nevoie de o imputernicire data in fata notarului de catre mama dvs.
Pentru ca mama dvs.sa primeasca pensia pe card, aveti nevoie de o imputernicire data in fata notarului ca sa va puteti ocupa dumneavoastra de formalitati (contra cost notarul vine si la domiciliu). Si eu am trecut prin aceste formalitati, mama fiind netransportabila, am luat-o la mine in alta localitate si era singura cale de a rezolva problema pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pe cont Socol Socol Ce trebuie intreprins pentru a primi pensia pe card? Pana in prezent, pensia venea acasa, adusa de postas. Tinand cont ca pensionarul este nedeplasabil, poate ... (vezi toată discuția)
Trecere pensie pe card bancar . sorineldobre sorineldobre Buna , care este procedura pentru a-i trece mamei mele pensia pentru limita de varsta si indemnizatia vaduva veteran de razboi pe card ? Mama este internata ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!va rog sa îmi dați un sfat. mama mea este paralizata ... corina37mcm corina37mcm Bună ziua!Va rog sa îmi dați un sfat. Mama mea este paralizata de 20 ani.Primeste pensia intr-un cont bancar unde avea împuternicire tatăl meu.In urma cu ... (vezi toată discuția)