avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... card
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

card

buna ziua,care ar fi procedura ptr a putea primi pensia de invaliditate pe card fara a mai sta dupa factorul postal? nu am primit decizia inca de la casa de pensii,multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 20:11, 30 August 2011
Pentru a incasa pensia pe card, pensionarii trebuie sa se adreseze casei judetene de pensii, unde se completeaza o cerere speciala. Apoi, solicitantul prezinta cererea la unitatea bancare unde are deschis contul, iar functionarul bancii va inscrie pe formular codul IBAN si denumirea bancii si va anexa un extras de cont.

Ulterior, pensionarul depune cererea la casa de pensii, iar luna viitoare va incasa pensia in cont la banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virare pensie urmas pe card viomusicstudio viomusicstudio Buna ziua! Pe scurt: sunt persoana nedeplasabila (maladie Lobstein), talat meu a decedat in vara anului trecut, am ramas singur si am fost nevoit sa ma mut sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap pe card tudoru tudoru Buna ziua, In situatia in care o persoana cu handicap grav doreste sa primeasca indemnizatia intr-un cont bancar(pe card) si nu prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Pensie distribuita de posta romana in doua transe tonny401 tonny401 Buna seara,as dori sa stiu daca un factor postal distribuie o pensie oarecare,unui pensionar,in doua transe,ex.200 lei vineri seara si 280 lei a doua ... (vezi toată discuția)