avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna !Sotul meu este vânător .In urma cu doua luni a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna !Sotul meu este vânător .In urma cu doua luni a ieșit ...

Buna !Sotul meu este vânător .In urma cu doua luni a ieșit la vânătoare de răpitori .După ce au terminat vânătoarea la intrare in satul unde s-a dus la vânătoare a fost oprit de poliție ,el și încă doi vânători cu care era .Polițistul nici măcar nu s-a legitimat dar i-a cerut arma și muniția sotului și impreuna cu ceilalți doi i-a luat la secție ,ca au încălcat legea nu aveau voie la vânătoare după ce apune soarele .Soțul meu le explica ca legea s-a schimbat ca de la apus la răsărit au voie la răpitori .
Cum e posibil ca unii polițiști care habar nu au de lege mai fac și abuz de haina pe care o poarta și ce doresc. sa va întreb aveau voie sa le ia armele ei ca polițiști sau trebuiau chemate organele competente pentru a le lua armele ,oare a avut voie polițistul sa ii smulgă arma și sa o arunce in portbagaj ??Mentionez ca erau in regula ,arma era franta și nu avea cartuș pe țeava ,aveau autorizație și in portbagaj nu aveau carne ,nu au făcut braconaj .

Alte discuții în legătură

Invitatie nominala de participare la vanatoare, expirata teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Va rog sa ma ajutati in acest caz. Un cetatean european cu arma letala detinuta legal, inscrisa in documentele de trecere la frontiera,cu invitatie ... (vezi toată discuția)
Braconaj : da sau nu ? Adrian Constantin Adrian Constantin speta : Vanator autorizat, se deplaseaza- fara autorizatie-, la orele 20.40 (intra la noapte ?) cu arma scoasa din toc ,montata , munitie artizanala asupra sa ... (vezi toată discuția)
Câine împușcat de indivizi aflați la braconaj, care încearcă să-și mușamalizeze faptele. căror organe mă pot adresa ca să nu rămână nepedepsiți? CristianaMarinela CristianaMarinela Buna seara! In data de 30.12.2017 cainele meu, rasa Ogar englez s-a speriat din cauza petardelor care s-au dat pe strada pe care locuiesc si a plecat de acasa ... (vezi toată discuția)