avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societati comerciale-radiere punct de lucru-expirare ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societati comerciale-radiere punct de lucru-expirare contract

Societati comerciale-radiere punct de lucru-expirare contract de inchiriere,vreau sa stiu daca se desfiinteaza din oficiu punctul de lucru sau trebuie sa depun mentiune la Registrul comertului in cazul in care vreau sa inchid punctul de lucru
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iunie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cirivio , utilizator 12:51, 7 Iunie 2023
Bună ziua,

Punctul de lucru nu se desființează din oficiu, astfel că va trebui să depuneți la Registrul Comerțului o cerere de desființare a punctului de lucru.
Gabriel Ciurea, Avocat
Multumesc frumos,o zi placuta!
cirivio, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere punct lucru ionadrian12 ionadrian12 Buna ziua, Am un magazin alimentar pe care vreau sa-l inchid. Spatiul unde am magazinul este inchiriat cu contract. Va rog foarte mult sa-mi spuneti si ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru ilsssa ilsssa Va rog, sa imi spuneti daca stiti ce documente( ce formulare) sunt necesare pentru inchiderea unui punct de lucru., pt. o firma cu asociat unic. Ce formulare ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru VasileNecula VasileNecula Buna ziua, Sunt asociat intr-un SRL impreuna cu alte 3 persoane, toti detinem cate 25% din firma. Reprezint societatea in calitate de administrator unic, ... (vezi toată discuția)