avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Colectez si platesc tva la achizitie bilete de ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Colectez si platesc tva la achizitie bilete de avion-inchiriere zbor Bucuresti- stat UE?

Achizitie bilete de avion-inchiriere zbor Bucuresti- stat UE de la o firma non UE; colectez si platesc TVA? Declarare din punct de vedere D300 si D390? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iunie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cisexpertacc , utilizator 21:52, 8 Iunie 2023
Transportul international de persoane este scutit TVA cf art 294 CF . Nu se declara in 390. IN D300 la RD 30 achizitii scutite.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim tva - factura din ue pentru bilet de avion dobrea.katalina dobrea.katalina O SOCIETATE DIN ROMANIA, CU CAPITAL BELGIAN, PLATESTE FACTURA DE AVION, ORI DE CATE ORI SEFII DIN BELGIA VIN IN ROMANIA. SOCIETATEA DIN GRUP, DIN BELGIA NE ... (vezi toată discuția)
Trebuie trecut in d390? alina240 alina240 Buna ziua, am o nelamurire legata de D390. Firma noastra presteaza servicii intr-o tara UE si in perioada in care sta acolo face unele achizitii gen: ... (vezi toată discuția)
Regim tva la biletele de avion florinb70 florinb70 Achizitie bilete de avion de la o firma stabilita in Spania. Biletele sunt pe ruta Bucuresti - Timisoara. Regim TVA ? Declarare din punct de vedere D300 si ... (vezi toată discuția)