Buna ziua.intrebarea mea vine către o persoană abilitată( legal) pt a mi da un răspuns .am un contract de voluntariat (acord scriptic) din data de 5 .09.2021 cu o unitate de învățământ preșcolar din orașul natal,in urma unui incident,direcțiunea împreună cu cadrele didactice încearcă mușamalizarea,nepermitandu mi accesul în unitate fara a fi informată oficial..dus de dimineață am fost luată n primire,să mă exprim așa ,de către director ,care îmi zicea că accesul este interzis.neoferindu mi o explicație clară și logică.intrebarea mea este : este legal că contractul sa fi fost reziliat fara sa fi fost înștiințată sau fara o explicație logică?! Am solicitat chiar un răspuns oficial...al dumneaiei ...pe care nu l am primit.
Contractul de voluntariat încetează în următoarele condiții:
a) la expirarea termenului stabilit în contract, respectiv la data la care prestațiile care fac obiectul contractului au fost executate;
b) de comun acord;
c) când organizația-gazdă își încetează activitatea;
d) prin denunțare unilaterală. Denunțarea unilaterală a contractului de voluntariat are loc la inițiativa oricăreia dintre părți, care se comunică și se motivează în scris. Condițiile denunțării se stabilesc prin contractul de voluntariat, termenul de preaviz fiind de 15 zile.
e) în caz de reziliere a contractului.
Litigiile izvorâte din încheierea, modificarea, executarea sau încetarea contractului de voluntariat se soluționează pe cale amiabilă sau prin procedura de mediere, iar, în caz de nesoluționare, de către instanțele civile.
Anulare demisie
Ely_eu
Daca presedintele unui ONG si.a dat demisia pt ca o persoana din consiliul director il invinovatea de anumite lucruri pe nedrept si in urma Adunarii Generale ... (vezi toată discuția)