avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Am intentat divort de sotul meu cetatean ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Am intentat divort de sotul meu cetatean american ...

Buna ziua,
Am intentat divort de sotul meu cetatean american anul trecut in 2022. El a parasit tara si implicit domiciliu in 2020. Acum in mai 2023 s-a intors in Romania si a intentat si el cerere de divort. Mentionez ca avem un baietel minor de 4 ani.
Voiam sa va intreb daca se coreleaza procesele si se transforma intr-un singur proces de divort sau ne judecam de 2 ori.... El cere ce cer si eu... doar ca sunt un pic socata pt ca a lipsit 3 ani si a ignorat complet cererea mea de divort...
Va multumesc tare mult
Cel mai recent răspuns: c123456 , utilizator 19:07, 9 Iunie 2023
Se va transforma intr-un proces. Depuneti intampinare si scrieti ca e deja pe rol un proces cu același subiect. Bănuiesc ca aveti avocat.
da, am inteles, multumesc. Dar cum putea el sa faca proces de divort cand a venit in Ro luna trecuta dupa 3 ani si nu are cert de casatorie si e un divort pe rol.... multumesc
Doamna, a depus o cerere, nu a fost greu. Certificat...poate are o copie
Nu contează,certificatul,contează doar ca în noul proces nprin intampinare sa precizați nr de dosar deja existent iar avocatul sa invoce excepțiile ce trebuiesc invocate.
am inteles... multumesc

Alte discuții în legătură

Rog un raspuns urgent - pensie alimentara major LUMI1971 LUMI1971 In data de 6 octombrie 2011 am depus cerere de majorare pensie alimentara pentru cei doi copii minori pe care ii am in intretinere.In sentinta din anul 2007, ... (vezi toată discuția)
Divort paulailie paulailie Buna ziua, M-am casatorit acum 7 ani (2001) cu un roman in Romania. Dupa un an de casatorie am emigrat in Canada. Datorita difcultatilor eu am decis sa ma ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor adriana istrate adriana istrate Am intentat actiune de divort pe data de 20.12.2010, cerand -desfacerea casatoriei -incredintarea minorului -plata pensiei de intretinere pt minor incepand ... (vezi toată discuția)