avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clarificare \"branşamentelor autorizate şi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clarificare "branşamentelor autorizate şi definitive" din legea 7 / 2020

Buna ziua,

As dori o clarificare cu legatura la sintagma "branşamentelor autorizate şi definitive" din legea 7/2020 pentru ca sunt in proces de achizitie imobil nou -bransamente noi- dar mi se spune, de catre vanzator (persona fizica), ca eu trebuie sa ma ocup de contractele de furnizare utilitati (electricitate, gaze naturale, apa si canal).

Eu, personal, stiam/inteleg ca el trebuie sa aiba deja contractate serviciile de furnizare utilitati iar eu, dupa semnarea actului de vanzare-cumparare, trebuie sa fac preluarea/schimbarea de titular pentru fiecare contract de utilitati in parte.

M-ar ajuta foarte mult o clarificare in aceasta speta.

Multumesc anticipat pentru timpul acordat acestei intrebari.
Va doresc numai bine!
Ultima modificare: Vineri, 9 Iunie 2023
semperfide, utilizator

Alte discuții în legătură

Datorii la utilitati - personale sau la bransament? Proprietar-cta Proprietar-cta O cladire in Constanta a fost inchiriat la o societate, si toate utilitatile au fost trecute pe numele lor. Apa, gaz si curent. Dupa 2-3 ani, chiriasii au ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. În august 2020 am cumpărat jumătate de duplex ... PruneanDaniel PruneanDaniel Bună ziua. În august 2020 am cumpărat jumătate de duplex de la un dezvoltator doar cu branșament la energie electrică. Dezvoltatorul a cumpărat terenul ... (vezi toată discuția)
Buna seara, se da urmatoarea speta: - apartament, bun in proces ... mariana_d mariana_d Articolul 72 alin (2) din OUG 70/2020 a fost abrogat/modificat? Buna seara, Se da urmatoarea speta: - apartament, bun in proces de partaj. Pentru ... (vezi toată discuția)