avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clarificare \"branşamentelor autorizate şi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clarificare "branşamentelor autorizate şi definitive" din legea 7 / 2020

Buna ziua,

As dori o clarificare cu legatura la sintagma "branşamentelor autorizate şi definitive" din legea 7/2020 pentru ca sunt in proces de achizitie imobil nou -bransamente noi- dar mi se spune, de catre vanzator (persona fizica), ca eu trebuie sa ma ocup de contractele de furnizare utilitati (electricitate, gaze naturale, apa si canal).

Eu, personal, stiam/inteleg ca el trebuie sa aiba deja contractate serviciile de furnizare utilitati iar eu, dupa semnarea actului de vanzare-cumparare, trebuie sa fac preluarea/schimbarea de titular pentru fiecare contract de utilitati in parte.

M-ar ajuta foarte mult o clarificare in aceasta speta.

Multumesc anticipat pentru timpul acordat acestei intrebari.
Va doresc numai bine!
Ultima modificare: Vineri, 9 Iunie 2023
semperfide, utilizator

Alte discuții în legătură

Datorii la utilitati - personale sau la bransament? Proprietar-cta Proprietar-cta O cladire in Constanta a fost inchiriat la o societate, si toate utilitatile au fost trecute pe numele lor. Apa, gaz si curent. Dupa 2-3 ani, chiriasii au ... (vezi toată discuția)
Buna seara, se da urmatoarea speta: - apartament, bun in proces ... mariana_d mariana_d Articolul 72 alin (2) din OUG 70/2020 a fost abrogat/modificat? Buna seara, Se da urmatoarea speta: - apartament, bun in proces de partaj. Pentru ... (vezi toată discuția)
Nereguli privind racordarea individuala la utilitati - bloc nou - cdr84 cdr84 Bună ziua, prin prezenta vreau să vă aduc la cunoștință următoarele: - Locuim într-un imobil nou, aflat pe o alee unde mai sunt alte șapte ... (vezi toată discuția)