avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Buna ziua,mama mea a lucrat in Italia timp de 5 ani, ...
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Buna ziua,mama mea a lucrat in Italia timp de 5 ani, la un azil ...

Buna ziua,mama mea a lucrat in Italia timp de 5 ani,la un azil de bătrâni,unde nu se plăteau salariile constant, astfel ca in momentul in care si-a depus demisia avea de recuperat o valoare de 5000euro.Inainte sa plece au făcut un acord prin care ei se angajase sa ii plătească 500 euro lunar..doar ca dupa 3 luni i-au platit ceva bani.Dar in ultimele 6 luni nu au mai achitat nimic.. Astăzi am luat legătura cu ei pe WhatsApp si au fost foarte deranjați ca imi permit sa le cer banii.
Imi puteți da un sfat ce ar trebui sa fac in situația aceasta?

Alte discuții în legătură

Somaj Ciornei catalin Ciornei catalin Bună seara, revin cu o întrebare... Mama mea a lucrat in Italia pana acum o luna la un azil de batrani când a fost data afara dar nu i s-a dat nici un act ... (vezi toată discuția)
Problema recuperare bani pesoiu_bitza pesoiu_bitza Buna ziua, va cer sfatul intr-o poblema cu care ma confrunt in momentul de fata in legatura cu recuperarea unor bani. Acum cativa ani am internat-o pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe firma in locul popririi salariale Alissandra Alissandra Sotul are un credit comercial mai vechi de 3 ani (din 2012). Din Noiembrie 2020 lucreaza la o organizatie non-profit (un azil de batrani ca asistent). In ... (vezi toată discuția)