avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Problema Recuperare Bani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Problema Recuperare Bani

Buna ziua,

va cer sfatul intr-o poblema cu care ma confrunt in momentul de fata in legatura cu recuperarea unor bani.

Acum cativa ani am internat-o pe bunica mea intr-un azil de batrani din Afumati. Este un azil privat , am incheiat un contract cu firma care il detine si s-a agreat o suma lunara de plata, evident serviciile se achitau in avans pentru luna ce va urma. La sfarsitul lunii ianuarie bunica mea a decedat dar eu am apucat sa achit serviciile pe luna urmatoare. Conform contaractului cei de la azil sunt obligati sa-mi returneze banii. De aproximativ o luna incerc sa vorbesc cu administratorii si contabilii caminului sa recuperez acesti bani si nu reusesc sa ii contactez. De fiecare data cand sunt acestia nu sunt de gasit. Cu siguranta din cauza faptului ca mi-am exprimat dorinta de a-mi primi banii inapoi.
Intre timp am primit o instiintare de la camin cum ca le sunt datoare cu o suma considerabila pentru ca i-au fost administrare bunicii diferite medicamente ( desi in contract este stipulat foarte clar ca noi vom aduce toate medicamentele necesare ).

Cum imi sugerati sa procedez? Conform contractului pot sa-i actionez in justitie, dar acesta presupune mult timp si bani. Pot reclama firma la OPC sau eventual sa fac o plangere la asistenta sociala? ( ma gandesc ca le trebuiesc anumite autorizatii pentru a functiona ).


Va multumesc anticipat pentru raspuns,
Cu stima,
Gabriel Baicus
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 23:48, 27 Februarie 2012
Depuneti plangere la OPC si Garda Financiara cu privire la acest aspecte.
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2012
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lămuriri pentru contract vânzare-cumpărare cu clauză de întreținere făcut cu bunica: o putem duce la un centru de îngrijire vârstnici dacă unul dintre copiii ei nu este de acord? iandar iandar Buna seara as dori si eu o informatie.In anul 2000 ieu si sotia mea am facut un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere intre noi si bunica ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca de asistent personal pentru un bolnav de schizofrenie Euroinvest Euroinvest As dori sa stiu daca mai pot obtine contract de munca ca si insotitor pentru sora mea care este bolnava cronic de schizofrenie,in conditiile in care am ... (vezi toată discuția)
Bătrân de 90 de ani internat într-un cămin, tratat cu anxiolitice si psihotrope fara nici o recomandare de specialitate david margareta david margareta Buna seara! Va rog sa ma ajutați in rezolvarea următoarei situații:in urma cu 7 zile l-am internat pe tatăl meu,in varsta de 90 ani,într-un cămin de ... (vezi toată discuția)