avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bătrân de 90 de ani internat într-un cămin, tratat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bătrân de 90 de ani internat într-un cămin, tratat cu anxiolitice si psihotrope fara nici o recomandare de specialitate

Buna seara! Va rog sa ma ajutați in rezolvarea următoarei situații:in urma cu 7 zile l-am internat pe tatăl meu,in varsta de 90 ani,într-un cămin de bătrâni privat pt recuperare. A mers singur cu cadrul si era perfect lucid.Avea dureri de mijloc si de picioare.In locul tratamentului de fizioterapie i s-au administrat medicamente antidepresive,psihotrope si sedative care l-au adus intr-o stare vegetativa.Acest tratament i-a fost administrat de asistente pt a-face sa vegetează in pat.Am aflat astazi de acest lucru cu totul întâmplator cand am descoperit ca in cutia lui cu medicamente se aflau 2in plus iar cineva trecuse cu pixul pe tabelul cu administrarea medicamentelor,dat de medicul de familie,aceste pastile fara nici o semnătura sau parafa.Va rog sa imi spuneti unde trebuie sa reclam aceasta situație care a dus la deteriorarea accentuată a sănătății tatălui meu?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avand in vedere statutul unitatii ,este necesar sa clarificati problema direct la conducerea acesteia
Daca tatal dvs. are 90 de ani, deduc ca nu sunteti un tinerel din aceea care s-au mutat total in lumea virtuala, pierzand contactul cu cea reala. Deci sunt stupefiat ca, desi aveti impresia ca tatal dvs. este supus unui tratament care ii dauneaza sanatatii, in loc sa intrebati imediat pe cei responsabili, din unitatea respectiva, va repeziti in tastatura si intrebati unde sa reclamati. Sa reclamati ce? Ca vi se pare dvs. ca...? Bine ca nu ati postat pe contul de Facebook, ca va puteati trezi cu un proces de calomnie si sa platiti daune de sa va saturati.
Eu va sugerez sa va linistiti si, pe urma, sa urmati sfatul lui ynocentta, si sa cereti lamuriri la acel azil privat, cu atat mai mult cu cat se pare ca si platiti niste bani acolo. Abia dupa ce va veti lamuri ce este real si ce este doar impresia dvs., se poate discuta urmatorul pas.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
buna dimineata
puteti sesiza inspectia sociala de judet/mun. Bucuresti sau ANPIS si directia de sanatate publica!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicamente contraindicate soferilor blakkiss blakkiss va salut. de ceva vreme am auzit si eu de substante interzise soferilor.eu am permis din 95, si in urma unor suparari puternice de acum 6 ani, am facut o ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a prescrie medicamente ContSters292683 ContSters292683 Buna ziua, Un medic poate prescrie legal pe o reteta simpla si medicamente din afara zonei lui de specializare? Orice medicament? Multumesc! (vezi toată discuția)