dupa ce procurorul va da rezolutia de neincepere a urmariri penale, formulati o plangere impotriva acestor acte ale procurorului la prim procuror art. 275- 278 C. pr. pen.
Se poate face plangere in instanta impotriva actelor prim procurorului, daca va fi respinsa plangerea de mai sus in baza disp art. 278 ind 1 C. pr. pen.
Orice este posibil, mai ales cand nu demonstrezi ......argumentezi..........motivezi
Dosarul penal este in permanenta sub supravegherea procurorului. Cand se va confirma solutia de neincepere a urmariri penale, de catre procuror, formulati o plangere impotriva acestor acte ale procurorului, la prim procuror art. 275 - 278 C.p.p.
Apoi se poate face plangere in instanta impotriva actelor prim procurorului, daca va fi respinsa plangerea de mai sus in baza disp art. 278 ind 1 C. pr. pen.
Succes!
Dupa ce parcurgeti etapele prevazute de codul de procedura penala(stie avocatul), trebuie sa va adresati instantei de judecata compatente, in temeiul art.278 ind.1 c.proc.pen.Sfatul meu este sa verificati dosarul de urmarire penala, sa vedeti pe ce ACTE, MARTORI si-a probat procurorul rezolutia de neincepere a urmaririi penale, pentru ca mi-e greu sa cred ca, avand doveti contabile evidente, marturii ale angajatilor firmelor care au facut platile, ale serviciului dvs. contabil de incasari ,chitantiere, procurorul a dat o astfel de solutie.Daca nu sunt la dosar, trebuie sa le aduceti dvs.
Pana la verificarea dosarului se pot face doar supozitii.
Avocatul firmei daca i-a reprezentat interesele ,trebuie sa stie care a fost situatia reala.
Oricum,astfel cum v-au aratat si colegii de site solutia procurorului poate fi atacata comf.art.278 c..pr.pen.
Organul de cercetare penala a propus neinceperea urmaririi penale,nu procurorul.Dosarul tocmai ce a ajuns la procuror,procurorul nu a dat nici infirmare nici confirmare deocamdata.Ceea ce m-a uimit este cum ar fi posibil asa ceva?Adica,un hot, ca asta este,ar putea scapa basma curata...Noi am depus toate probele,copii dupa chitante,o nota contabila etc.