avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua! Persoana responsabila (- PR) cu ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua! Persoana responsabila (- PR) cu declarațiile de ...

Bună ziua! Persoana responsabila (- PR) cu declarațiile de avere într-o instituție, are obligația sa anunțe fiecare persoană că nu si-a depus declarația? În ghidul de completare scrie ca oferă foarte consultanță. Și este obligația PR-ului de a fi prezent în data de 15 iunie.. pentru pers. care vin în ultima zi ca nu au dispozitive acasă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 11 Iunie 2023
In general, PR anunta chiar daca nu are aceasta obligatie cum sustineti dvs.
Nu susțin... Da.. Au fost și anunțați, dar nu au venit..Li s-a citit și regulamentul la inceputul anului... De asta întrebam ce alte obligații are PR...ce trebuie sa facă în aceste condiții. Poate își depun declarația pe data de 15, la ora 0.00.. PR trebuie sa fie prezent?

Cornel Vasile a scris:

In general, PR anunta chiar daca nu are aceasta obligatie cum sustineti dvs.

Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Iunie 2023
SpinuA, utilizator
Nu exista obligatia ca PR sa fie prezenta la depunerea declaratiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii de avere si interese pe anul 2008 cocuta1973 cocuta1973 Buna ziua, Poate sa-mi spuna si mie cineva care este termenul de depunere a declaratiilor de avere si de interese pentru anul 2008? pentru anul 2007 stiu ... (vezi toată discuția)
Actualizare declaratie avere si interese la incheierea colaborarii costud costud O perioada am detinut o functie pentru care depuneam anual declaratie de avere si interese. In martie 2015 am renuntat la respectiva functie si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Declaratia de avere si declaratia de interese lisav lisav Buna ziua, Sunt functionar public-Resurse umane si am primit prin Dispozitia primarului atributii referitoare Declaratiile de avere si interese ale ... (vezi toată discuția)