avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale urgent!model cerere de aprobare de la locatari pt ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

urgent!model cerere de aprobare de la locatari pt sediul social al unei firme

am si eu nevoie urgent de un model de cerere de aprobare de la locatarii unui bloc pentru sediul unei firme intr-un apartament!e urgent!multumesc
Cel mai recent răspuns: alexandraboghiu , utilizator 11:17, 27 Ianuarie 2010
Poate vrei model de Acord al asociatiei de proprietari.
Modelul il gasesti pe site-ul ORC
Bafta!
ASOCIATIA DE PROPRIETARI _______________
SEDIU___________________________________
Cod fiscal __________________
Nr _______ / _________



ACORD


Subscrisa Asociatia de proprietari……………………………………., cu sediul in ……………….. str…………………nr….,bl……,sc…..,ap….., jud ………….. reprezentata legal prin d-nul/d-na …………………………., in calitate de ………………….., identificat cu CI/BI seria …… nr ……………, prin prezenta ne manifestam acordul ca SC ………… ………………………….. , sa aiba sediul social cu activitatea de………………………………, la adresa ……………….. str. ……………………., nr……… , bl ……., ap. ...... , jud ………………..



Presedinte /Administrator
________________________________
multumesc mult de tot

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de imputernicire soricanicoleta soricanicoleta as avea nevoie de un model de imputernicire pentru semnarea ordinelor de plata si a actelor depuse la trezorerie (in cazul cand au specimen de semnatura alte ... (vezi toată discuția)
Ccm mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, am si eu nevoie de un model de imputernicire scrisa pentru reprezentantii desemnati in vederea negocierii si semnarii CCM si unul pentru ... (vezi toată discuția)
Cerere scoatere din evidenta imobil ksimona ksimona Buna ziua, Am vandut un apartament si in momentul in care cumparatorul s-a dus sa depuna declaratia de impunere i s-a spus ca trebuie sa depun si eu o ... (vezi toată discuția)