avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua!Mi se tot amana aprobarea deciziei de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua!Mi se tot amana aprobarea deciziei de divort cu aceasta ...

Buna ziua, se tot amana aprobarea deciziei de divort cu aceasta notificare " 06.06.2023
Ora estimata: 09:00
Complet: C3
Tip solutie: Amânã pronuntarea
Solutia pe scurt: Amânã pronuntarea în cauzà la data de 19.06.2023. Pronuntatã solutiei la dispozitia pärtilor prin milocirea grefei, azi, 06.06.2023.
Document: Incheiere - Amânare ulterioarà a pronuntärii 06.06.2023".
Imi puteti spune va rog ce ar trebui sa fac? Pot face o cerere ceva care sa urgenteze putin situatia? Mentionez ca ultima infatisare fizica a fost in data de 28.03.23
Cel mai recent răspuns: Mirrella P. , utilizator 02:17, 14 Iunie 2023
Puteți formula ..În mod normal astfel de cereri se formuleaza când se solicita urgentarea redactării (redactare care durează și 3 4 luni minim).-În ultimul timp și pronuntarile se amână de câteva ori ,devine deja o, ,, normalitate" din păcate.
Nu aveți ce face decât sa așteptați. Cererile de urgentare se adresează pentru urgentarea redactării, nu pentru urgentarea pronunțării. Oricum nu se pot pronunta mai devreme decât data afișată deja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este normal ca instanta sa amane pronuntarea de 4 ori? wolfnight333 wolfnight333 Ma numesc marian am un proces cu flanco si sa amanat de 4 ori pronuntarea este un proces civil e normal asa ceva?X-(X-( (vezi toată discuția)
As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie ... Ralucaralu91 Ralucaralu91 As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie la o amenda si la o suspendare de permis mia dat permisu sa solutionat cazul in instanta ... (vezi toată discuția)
Divort jeny36 jeny36 buna! As dori sa stiu cand voi primi hotararea judecatoreasca dupa incheierea divortului.Specific ca,ultima infatisare,a fost pe 12 decembrie 2010.Va multumesc ... (vezi toată discuția)