avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... BUNA SEARA AM O INTREBARE DACA AM CONTRACT DE ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

BUNA SEARA AM O INTREBARE DACA AM CONTRACT DE INCHIRIERE IN MUN. ...

BUNA SEARA AM O INTREBARE DACA AM CONTRACT DE INCHIRIERE IN MUN. BUCURESTI CUM POT SCHIMBA ACTUL DE IDENTITATE DEOARECE IN PREZENT ESTE PROVIZORIU
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 11:57, 12 Iunie 2023
Cu acordul proprietarului spatiului cu destinatia de locuinta puteti obtine document de identitate cu viza de flotant
Dar buletin cu valabilitate de 10 ani se poate face ?

TAVI FLOTINEL a scris:

BUNA SEARA AM O INTREBARE DACA AM CONTRACT DE INCHIRIERE IN MUN. BUCURESTI CUM POT SCHIMBA ACTUL DE IDENTITATE DEOARECE IN PREZENT ESTE PROVIZORIU

Cartea de identitate/viza de reședință o puteți obține dacă :

1. vine proprietarul cu dvs. si isi da acordul ,
2. aveți contract de închiriere înregistrat la ANAF- nu mai aveți nevoie de proprietar
3. aveți contract de comodat încheiat la notar sau atestat de avocat - nu mai aveți nevoie de proprietar

Fara nici una dintre acestea nu veti obtine decat o carte de identitate provizorie cu motivul lipsa locuință .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - buletin sau buletin provizoriu vip2you17 vip2you17 buna ziua am nevoie ajutor, este vorba ca propietara e plecata in spania si nu poate fii prezenta sa imi fac noul buletin, mi-a expirat buletinul pe data 24 ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant sztarnaoana sztarnaoana buna ziua daca sotul meu are contract de inchiriere pot sa-mi fac eu ca si sotie viza de flotant cu contractul lui de inchiriere? (vezi toată discuția)