avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, Va rog sa ma ajutați cu o informație, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, Va rog sa ma ajutați cu o informație, după divorțul ...

Buna seara,

Va rog sa ma ajutați cu o informație , după divorțul de acum 4 ani , timp in care nu s a interesat de copil , copilul cu vârsta de 15 ani acum, îl obliga sa meargă la el acasă cu toate ca acesta nu este de acord , nu dorește . Este de acord sa se întâlnească in alta parte doar cu el , nu și cu actuala soție și copii acesteia. Tatăl insista sa îl însoțească cu noua familie.
Poate fi copilul obligat ? Tatăl amenință ca merge la judecătorie .
Cel mai recent răspuns: avram1977 , utilizator 10:40, 11 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa meargă unde vrea, copilul nu poate fi obligat.
Sa va faceti probe ca e de acord sa se vada cu tatal.
Ultima modificare: Duminică, 11 Iunie 2023
gi-jane2, moderator

gi-jane2 a scris:

Sa meargă unde vrea, copilul nu poate fi obligat.
Sa va faceti probe ca e de acord sa se vada cu tatal.

Mulțumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, importanta starii de sanatate a unui parinte in stabilirea domiciliului minorului vasilicam vasilicam Buna seara, am cancer, am facut chimioterapie, radioterapie, trei operații, am stat doua luni in spital si încă câteva in pat acasă. Mai trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Refuzul minorului in varsta de 5 ani de a petrece timp cu tatal biologic fyvie fyvie Buna ziua, Am divortat in 2009 de fostul sot cu care am o fetita in varsta de 5 ani jumatate. Copilul s-a nascut in mai 2007 inainte ca noi sa fim casatoriti. ... (vezi toată discuția)
Justitia este atat de injusta? Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Buna ziua, Am urmatoarea speta: in anul 2006 am divortat de fostul sot, in urma casatoriei a rezultat un copil (fetita) ce mi-a fost incredintata.. Fostul meu ... (vezi toată discuția)