avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE

am primit extras de carte funciara unde este trecut tatal meu in baza RECONSTITUIRII adica dupa anul 1990, tatal meu a decedat in 1996,mama decedata in 1998 sora decedata in 2012 am ramas doar eu
acum vreau sa fac suscesiunea dupa care o sa primesc Certificat de mostenitor ? sau ce ?
Intrebare dupa ce fac susscesiunea si scot extras de carte funciara o sa scrie in baza RECONSTITUIRI ? sau ce ?
multumesc
Ultima modificare: Duminică, 11 Iunie 2023
bulzanv, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:39, 11 Iunie 2023
O sa primiți certificatul de moștenitor cu partea ce va revine, după care îl veți inregistra la primărie.
george-neagu, moderator
În baza reconstituirii înseamnă că tatăl dvs a avut titlu de proprietate, eliberat în baza Legii 18/1991.
Dacă dezbateti succesiunea la notar, veți primi certificat de mostenitor, iar în cartea funciara va scrie cota de 1/1 dobândită prin succesiune.
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa ingradesc o proprietate privata byly74 byly74 Am un teren in vecinatatea unei societati miniere.Societatea respectiva foloseste terenul meu,in sensul ca un drum al lor se afla exact pe terenul ... (vezi toată discuția)
Extras de carte funciara bulzanv bulzanv extras de carte funciara extrasul de carte funciara este pe numele mamei mele decedata in 1998 si cuprinde 2 ha de pamint care le-a primit si ea la rindulei ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac acte la casa si nu stiu cum monikuttza892007 monikuttza892007 mama a primit de la bunica o casa dar problema este ca nici bunica nu avea acte pe ea,dar la primarie a platit pe numele ei casa,acum bunica a decedat si nu ... (vezi toată discuția)