avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor control financiar preventiv propriu. Buna ziua! ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor control financiar preventiv propriu. Buna ziua! Sporul de ...

Spor control financiar preventiv propriu. Buna ziua! Sporul de 10% pentru controlul financiar preventiv se acorda si pentru lunile in care nu se exercita aceasta activitate deoarece nu exista operatiuni supuse controlului? Dar sporul pt conditii vatamatoare se acorda si pt zilele in care salariatul se afla la cursuri de perfectionare platite de institutie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:54, 12 Iunie 2023
1. sporul pentru condiții periculoase sau vătămătoare de muncă prevăzut la locurile de muncă respective, se acorda proporțional cu timpul cât se prestează activitate la aceste locuri de muncă.

2. Personalul care exercită activitatea de control financiar preventiv, pe perioada de exercitare a acesteia, beneficiază de sporul pentru activitatea de control financiar preventiv.
Ultima modificare: Luni, 12 Iunie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor cfp este incompatibil cu cel de conducere? tibstefaug tibstefaug Lucreaz intr-un srl infiintat de Consiliu Local. In cadrul societatii contabilul sef exercita CFP si pune viza aferenta. Pt aceasta activitate primeste un ... (vezi toată discuția)
Spor c.f.p. maria_mer maria_mer La cate persoane dintr-o institutie publica se poate acorda sporul C.F.P. Care sunt regulile pentru acordarea corecta a acestui spor? Multumesc. (vezi toată discuția)
Beneficiar spor pentru control financiar catalinban catalinban Buna ziua! As dori sa aflu conditiile pentru care un contabil poate primi sporul pentru control financiar. Trebuie ca acesta sa aiba angajati (contabili) in ... (vezi toată discuția)