avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua , o sa ma căsătoresc cu o persoană care ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua , o sa ma căsătoresc cu o persoană care nu este ...

Buna ziua , o sa ma căsătoresc cu o persoană care nu este din UE. Pe data de 22 iunie ii expira viza și atunci o sa primim și certificatul de căsătorie. Întrebarea mea este dacă putem sa mergem în aceeași zi sa aplicam pentru permisul de sedere sau trebuie sa mai iasă și tara si sa se intoarca ca să aplicam pentru permisul de sedere ?Mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 11 Iunie 2023
AdrianHagi, utilizator

Alte discuții în legătură

Casatorie in romania Marian0189 Marian0189 Buna seara. ca sa trec direct la subiect. m-am logodit cu o fata din Filipine. si as vrea sa o aduc aici sa ne casatorim. cei de la ambasada nu m-au lamurit.. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , mă puteți ajuta cu niste informații va rog? nu ... LauraLuo95 LauraLuo95 Buna ziua , Mă puteți ajuta cu niste informații va rog? Nu știu exact unde ar trebui sa întreb.. soțul meu este cetățean chinez ,eu românca ,ne am ... (vezi toată discuția)
Depasirea termenului de sedere pe teritoriul romaniei cu 5 zile raluca_ionita raluca_ionita Buna ziua, In cazul in care un cetatean american a depasit termenul de 3 luni de sedere in Romania cu 5 zile. Intarzierea s-a datorat faptului ca a asteptat ... (vezi toată discuția)