Daca in cadrul activitatilor secundare am specfifivcat - Intermedieri in comertul cu amanuntul cu priduse diverse- Cod CAEN 5119,pot pot deschide un magazin in regim de consignatie pt.vanzarea autoturismelor? Multumesc.
Parerea mea e ca nu. Daca studiati CAEN-ul veti vedea la litera G "COMERŢUL CU RIDICATA ªI CU AMÃNUNTUL, REPARAREA AUTOVEHICULELOR, MOTOCICLETELOR ªI A BUNURILOR PERSONALE ªI DE UZ GOSPODÃRESC", iar la 5010 se regaseste exact activitatea pe care dvs. doriti sa o prestati." 5010 Comerţ cu autovehicule
Această clasă include:
- vânzarea cu ridicata şi cu amănuntul a vehiculelor noi şi a celor uzate:
• autovehicule de pasageri, inclusiv autovehicule de pasageri specializate ca ambulanţe şi microbuze etc.;
• camioane, remorci şi semi-remorci;
• vehicule pentru camping, ca: rulote şi case pe roţi.
Această clasă include de asemenea:
- vânzarea cu ridicata şi cu amănuntul a autovehiculelor de teren (jeep-uri etc.);
- vânzarea cu ridicata şi cu amănuntul, prin agenţi cu comision;
- licitaţii de autoturisme şi licitaţii de autoturisme prin Internet.
Această clasă exclude:
- vânzarea cu ridicata şi cu amănuntul a pieselor şi accesoriilor pentru autovehicule, vezi 50.30 "
Parerea mea e ca nu. Daca studiati CAEN-ul veti vedea la litera G "COMERŢUL CU RIDICATA ªI CU AMÃNUNTUL, REPARAREA AUTOVEHICULELOR, MOTOCICLETELOR ªI A BUNURILOR PERSONALE ªI DE UZ GOSPODÃRESC", iar la 5010 se regaseste exact activitatea pe care dvs. doriti sa o prestati." 5010 Comerţ cu autovehicule
Această clasă include:
- vânzarea cu ridicata şi cu amănuntul a vehiculelor noi şi a celor uzate:
• autovehicule de pasageri, inclusiv autovehicule de pasageri specializate ca ambulanţe şi microbuze etc.;
• camioane, remorci şi semi-remorci;
• vehicule pentru camping, ca: rulote şi case pe roţi.
Această clasă include de asemenea:
- vânzarea cu ridicata şi cu amănuntul a autovehiculelor de teren (jeep-uri etc.);
- vânzarea cu ridicata şi cu amănuntul, prin agenţi cu comision;
- licitaţii de autoturisme şi licitaţii de autoturisme prin Internet.
Această clasă exclude:
- vânzarea cu ridicata şi cu amănuntul a pieselor şi accesoriilor pentru autovehicule, vezi 50.30 "