avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu odihna pentru gravide
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu odihna pentru gravide

Pentru femeile gravide care in decursul acestui an trebuie sa nasca, pot sa efectueze tot concediul de odihna, la care au dreptul in acest an calendaristic sau nu?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 10:55, 27 Ianuarie 2010
Se poate lua tot concediul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna conform noilor reglementari elvipopescu elvipopescu in luna mai a.c. urmeaza sa nasc si as dori sa stiu daca concediul de odihna aferent acestui an il pot lua in 2017 cand ma voi intoarce din concediu ingrijire ... (vezi toată discuția)
Concediu neefectuat in anul curent contima contima Buna ziua. As dori sa stiu daca am dreptul, ca angajat al unei institutii, sa-mi iau concediul neefectuat in anul 2008 acum, la inceputul sau in cursul anului ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna alexxadavyd alexxadavyd ce se intampla cu concediul de odihna neefectuat in anul in care imi dau demisia? l-am pierdut? in perioada de preaviz, imi pot lua concediu de odihna in baza ... (vezi toată discuția)