avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca un vecin imi blocheaza accesul auto de pe un drum ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca un vecin imi blocheaza accesul auto de pe un drum de servitute, ...

Daca un vecin imi blocheaza accesul auto de pe un drum de servitute, unde ma pot adresa pt a-l reclama?
Cel mai recent răspuns: AlinaMaria23 , utilizator 10:26, 13 Iunie 2023
in instanta civila. ati incercat sa vorbiti si a fost recalcitrant?
Initial discutati cibvilizat cu respectivul
Daca persoana nu intelege sa asigure accesul in proprietate,notificati-l oficial cu obligatia asigurarii accesului in proprietate-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Notificare facuta de un avocat?

ynocentta a scris:

Initial discutati cibvilizat cu respectivul
Daca persoana nu intelege sa asigure accesul in proprietate,notificati-l oficial cu obligatia asigurarii accesului in proprietate-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc intr-un imobil iar la subsol am cumparat ... Ge De Ge De Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil iar la subsol am cumparat si loc de parcare pentru care am acte de proprietate. Mentionez ca nu am masina. Vecinul de ... (vezi toată discuția)
Inundatie condominiu Ramona38 Ramona38 Cum procedezi daca vecinul te inunda , cate putin , dar de multe ori : in baie- peretele interior, in balcon - peretele extetior , de la o conducta sparta a ... (vezi toată discuția)
Locuinta proprie afectata de imobilul vecinului dana1122 dana1122 Bună ziua, Va rog să mă sfatuiti ce trebuie sa fac în situația în care, casa vecinului de langa mine se dărâmă în curte la mine. Proprietatea lui ... (vezi toată discuția)