avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil iar la subsol am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil iar la subsol am cumparat ...

Buna ziua,

Locuiesc intr-un imobil iar la subsol am cumparat si loc de parcare pentru care am acte de proprietate.
Mentionez ca nu am masina. Vecinul de linga mine isi lasa diverse obiecte care trec linia de demarcatie dintre locurile de parcare cu 20-30 cm.
Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:11, 13 Iulie 2023
Initial discutati amiabil cu vecinul sa respecte proprietatea dv
Daca staruie sa depoziteze bunuri pe locul dv de parcare,puteti sa il notificati oficial cu obligatia asigurarii accesului la locul dv de parcare -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema parcare subterana la bloc ContSters465492 ContSters465492 Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament intr-un bloc cu 6 apartamente. Blocul dispunde de o parcare subterana, fiecarui apartament revenindu-i un loc de ... (vezi toată discuția)
Daca un vecin imi blocheaza accesul auto de pe un drum de servitute, ... AlinaMaria23 AlinaMaria23 Daca un vecin imi blocheaza accesul auto de pe un drum de servitute, unde ma pot adresa pt a-l reclama? (vezi toată discuția)
Probleme cu garajul de sub apartament Claudiu-Sorin Claudiu-Sorin Buna ziua Locuiesc intr-un apartament situat deasupra unui garaj. Problema este ca proprietarul garajului refuza sa instaleze usi corespunzatoare pentru a ... (vezi toată discuția)