Dacă aveți CASCO, apelați la asigurător. Dacă nu aveți, întrebați proprietarul dacă avea asigurare la imobil. În cazul în care nu avea, trebuie să vă despăgubească proprietarul, logic, în cazul în care el se face vinovat de deflagrație.
Pentru a va putea indrepta cu pretentii este necesar sa stabiliti statutul instalatiei care a generat evenimentul
Daca este vorba despre instalatie individuala raspunde proprietarul spatiului care detine obligatia legala sa asigure starea tehnica a instalatiilor din proprietate
Pentru recuperare prejudiciu este necesar ca initial acesta sa fie evaluat
Puteti recupera prejudiciul amiabil sau prin instanta ,unde este necesar raportul de expertiza tehnica a vehiculului
Nu am CASCO din păcate, iar proprietarul nu avea asigurare la imobil. Ancheta nu s-a finalizat dar proprietarul ar fi încercat să schimbe racordul la gaze singur
Ancheta nu s-a finalizat, din ce am înțeles, acesta ar fi încercat să schimbe racordul la gaze. Poliția și pompierii mi-au trecut o parte din avarii în anexă și în procesul verbal.
Așteptați finalizarea anchetei. Dacă reiese că proprietarul ar fii provocat evenimentul, plătește el amiabil sau prin proces civil.
Bibi62 a scris:
Ancheta nu s-a finalizat, din ce am înțeles, acesta ar fi încercat să schimbe racordul la gaze. Poliția și pompierii mi-au trecut o parte din avarii în anexă și în procesul verbal.