avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Se poate emite factura doar pentru o parte din bonul ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Se poate emite factura doar pentru o parte din bonul fiscal?

Buna ziua!
Vreau sa știu dacă este legal sa nu se poată emite factura pe firma doar pe o parte din suma dupa bonul fiscal și restul pe factura persoana fizica. Aceasta se întâmplă deoarece se decontează doar o anume suma, fiindd vorba de ochelari pentru PC. Contabilitatea firmei unde lucrez susține că se poate insă firma care ar trebui sa îmi elibereze facturile aferente, spune că este imposibil.
Iar a doua întrebare, daca într-adevăr nu se pot emite doua facturi , pot returna ochelarii de vedere.
Va mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Ultima modificare: Luni, 12 Iunie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Factura fiscala paunanda paunanda Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. In mai multe randuri, facand cumparaturi pentru firma la care lucrez, cumparaturi pentru care mi se cere in ... (vezi toată discuția)
Factura fiscala pentru persoane fizice??? mary_c mary_c Bună seara. Am achiziționat de curând o pereche de ochelari de la un cabinet oftalmologic. Pt a mi se face decontul de către firmă mi s-a cerut ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat, nelamurire alina240 alina240 Buna ziua. Am o firma cu obiect de activitate prestari servicii, serviciile sunt prestate si catre persoane juridice si catre persoane fizice. Desigur detin ... (vezi toată discuția)