avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Dacă fiica mea s-a căsătorit în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Dacă fiica mea s-a căsătorit în România și ...

Bună seara! Dacă fiica mea s-a căsătorit în România și a divorțat în Anglia,ce ar trebui să fac și unde ar trebui să merg s-o înregistrez ca divorțată, fără să fie ea aici?? Sau îmi trebuie procură?? Poate cineva a avut această problemă! Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:12, 13 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa va dea procura, mai usor e sa imputerniceasca un avocat.
Cererea de recunoastere a hotărârii străine se depune la tribunal, pe raza ultimului domiciliu din România
Procedura e in link
Mulțumesc frumos pentru răspuns! O să îi transmit fiicei mele și o să decidă ce face mai departe! Toate cele bune!
[ link extern ]
am uitat sa pun link-ul, scuze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortat sau casatorit carolinagherman carolinagherman A propos de intrebarea citita adineaori despre casatorie si divort . amandoua in UK O persoana casatorita ce s-a stbilit in strainatate si apoi a divortat ... (vezi toată discuția)
Divort în us - cum se valideaza în românia? Naganori Naganori Buna ziua, Un prieten care s\\\'a repatriat de curând din US a divortat acolo, dupa o casatorie în România. Ce pasi ar trebui sa efectueze pentru ca ... (vezi toată discuția)
Divort anglia blackpool blackpool Buna ziua. Sunt casatorita cu un cetatean britanic, casatoria a fost efectuata la Cluj. Divortul nostru se va pronunta pe data de 8 mai. Cand ne-am ... (vezi toată discuția)