avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua am.si.eu o întrebare. ....Este normal ca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua am.si.eu o întrebare. ....Este normal ca pretul apei ...

Buna ziua am.si.eu o întrebare.
....Este normal ca pretul apei calde sa se dubleze dela o luna la alta.
...Exp pe luna mai pretul a fost de 15,35 iar pe aprilie sa dus la 36.84..mc..este normal asa ceva.. sau este vre-o eroare..var rog sa ma ajutati cu un raspuns va multumesc..
Cel mai recent răspuns: Nivea , utilizator 15:28, 15 Iunie 2023
Daca nu e o eroare, posibil sa fi fost o avarie, cu pierderi mari. Tariful apei se avizeaza de catre ANRSC si nu cred ca s-a dublat intr-o luna.
Mersi frumos de raspuns..

latka a scris:

Daca nu e o eroare, posibil sa fi fost o avarie, cu pierderi mari. Tariful apei se avizeaza de catre ANRSC si nu cred ca s-a dublat intr-o luna.

In cazul unei avarii ar trebui sa creasca consumul beneficiarului, asta daca avaria a avut loc dupa contor, pana... este treaba furnizorului... nu pretul serviciului/apei...
Legat de pret... ar trebui sa intrebati furnizorul si sa cititi contractul, nu este ok sa dublezi si ceva pretul de la o luna la alta...
Ultima modificare: Marți, 13 Iunie 2023
Ionut.ion, utilizator
Asa sitiam si.eu dar mam trezit cu un cost al apei calde de 36.84...iar rece de 9 lei în coditile în care apa rece are pret fix 7,97 dela apa nova cu tot cu tva..
......De asta eram nedumerit si am întrebat cum este posibil ca sa stiu cum si înce fel sa actionez si sa întreb...
Va multumesc pentru raspunsuri..!

Ionut.ion a scris:

In cazul unei avarii ar trebui sa creasca consumul beneficiarului, asta daca avaria a avut loc dupa contor, pana... este treaba furnizorului... nu pretul serviciului/apei...
Legat de pret... ar trebui sa intrebati furnizorul si sa cititi contractul, nu este ok sa dublezi si ceva pretul de la o luna la alta...

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mirel
Ati scris asa:
Exp pe luna mai pretul a fost de 15,35 iar pe aprilie sa dus la 36.84..mc..este normal asa ceva.. sau este vre-o eroare..var rog sa ma ajutati cu un raspuns va multumesc.

Pretul la apa Nova nu este 15.35 apa calda ci mai mare.
Este posibil sa fie o greseala in Aprilie si apoi in mai a corectat prin scaderea pretului
Daca erau lunile invers adica in Aprilie mic apoi in Mai mare este posibil sa fie si acolo o pierdere cum vi s-a spus si pierderile la dumneavoastra se distribuie proportional cu consumul si asa a crescut pretul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am si eu o nelamurire referitor la apa calda si rece ... ,Mirel ,Mirel Buna ziua am si eu o nelamurire o mica întrebare Referitor la apa calda si rece....Si anume : Cam cat este pretul unui metru cub de apa calda? Estimativ daca ... (vezi toată discuția)
Pretul exact al unui metru cub de apa calda/apa rece calcan calcan Buna ziua Am marea rugaminte daca este posibil sa-mi raspundeti la cateva intrebari,intr-un timp cat mai scurt,datorita faptului ca preturile si costurile ... (vezi toată discuția)
Costul apei in bucuresti euTU euTU Buna seara, a-si dori sa imi spuneti cat este metru cub de apa calda si rece in Bucuresti,.....care este pretul caldurii..... pentru ca la noi la asociatia de ... (vezi toată discuția)