avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna eu am o fetita care este nascuta in italia da e ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna eu am o fetita care este nascuta in italia da e de cetatenie ...

buna eu am o fetita care este nascuta in italia da e de cetatenie romna am facut cererea in romania pentru alocatie da vor o adeverinta de la statul italian da nimeni nu stie despre ce este vorba deci nu stiu la cine sa ma adresez si cum sa le spun in italiana sa intelega ce le cer
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:11, 13 Iunie 2023
Banuiesc ca vor sa stie daca primeste alocatie acolo... si de asta cer adeverinta...

Intrebati la institutia ce plateste alocatia acolo sau pe cei de aici, ce adeverinta vor.
La INPS trebuie sa va adresati sau trebuie sa completati in Romania formularul E411 si pe baza formularului autoritatile romane cer autoritatii italiene verificarea datelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverință Oradu Oradu Buna seara in luna septembrie m-am mutat si eu in Romania. Am doi copii nascuti in Italia, am mers in Romania sa depun cererea de alocatie pentru copii. Mi ... (vezi toată discuția)
Alocatie Bianca1502 Bianca1502 Buna seara in luna august m-am mutat si eu in Romania. Am un baiat nascut in Italia in iunie 2019, am mers in Romania sa depun cererea de alocatie pentru ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru copil nascut in italia vlad89 vlad89 Buna ziua. Ma numesc Vlad si am o fetita in varsta de 4 ani nascuta in Italia.De aproape 2 ani am revenit permanent in Romania si am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)