avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sponsorizare medic prin intermediul ONG
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sponsorizare medic prin intermediul ONG

Un ONG domeniu medical atrage sponsorizari pentru a putea sprijini studii clinice, cercetare in domeniu medical, publicare de articole stiintifice pentru medici ... ( ca persoane fizice sau colective din instit. medicale). Obiectul sponsorizarilor primite de ONG pot fi atat fonduri cat si materiale sau chiar echipamente medicale. Care este forma legala prin care se pot oferi echipamentele primite unor medici pentru a desfasura studii clinice ? Se pot sponsoriza persoane fizice ( medici) ? Care sunt documentele/conditiile prin care se pot preda echipamente ?
( sponsorizare persoana fizica (medic) prin intermediul unui ONG).
Ultima modificare: Marți, 13 Iunie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: corina.onisor , utilizator 16:37, 13 Iunie 2023
Nu se poate direct medicul, din exemplul scris de dumneavoastră, ci unitatea la care el e angajat, pentru ca tot ce face el acolo nu face pe numele lui ci a clinicii. În cel mai bun caz, trebuie conceput contractul de sponsorizare astfel încât banii oferiți sa ajungă sa și fie folosiți clar direcționat pentru cutare sau cutare.
Pot exista 2 contracte sponsorizare ? Societate - ONG si ONG - unitate medicala ? Ce contracte / documente sunt posibile intre ONG si unitate ? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociație /ong care sa sprijine sportivii Ana Corina P Ana Corina P Infiintare asociatie Buna ziua. Vă rog mult să mă ajutați cu o informație. Sora mea are 14 și este sportiva, joaca tenis de performanta. De a lungul ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare persoana juridica catre persoana fizica florinutza29 florinutza29 Am si eu o intrebare. Trebuie sa anexez ceva documente in spatele acestui contract de sponsorizare? Mentionez ca doresc o sponsorizare pentru sport, iar ... (vezi toată discuția)
Conditiile deductibilitatii sponsorizarii AphisG AphisG Buna ziua, Intrebarea mea este legata strict de conditiile in care sponsorizarile sunt considerate deductibile. Din legea 32/1994 am concluzionat ca nu ... (vezi toată discuția)