avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! In Septembrie 2022 am semnat un contract de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! In Septembrie 2022 am semnat un contract de prestări ...

Buna ziua!
In Septembrie 2022 am semnat un contract de prestări servicii cu un restaurant pentru o nunta ce va avea loc in August 2024. In contract prețul prevazut este de minim 220 de lei cu posibilitate de majorare in funcție de indicele de inflație sau TVA.
Acum am aflat ca anul acesta au solicitat ca meniul sa fie de 370 de lei/persoana. Întrebarea mea este: au voie sa mărească atât de mult prețul? Dacă vreau sa denunț contractul, îmi pot primi avansul înapoi?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Ciurea , Avocat 17:18, 13 Iunie 2023
Bună ziua,

Răspunsul la întrebarea dvs. depinde de clauzele stipulate în contractul de prestări servicii pe care l-ați încheiat.
Ultima modificare: Marți, 13 Iunie 2023
Gabriel Ciurea, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare tva, renegociere contract Rocxy Rocxy Buna ziua. Am incheiat pe data de 31.12.2014 un contract de prestari servicii(nunta) cu un restaurant din Bucuresti. Pretul meniului a fost stabilit la 255 ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans ca persoana fizica de la o societate comerciala de prestari servicii Rlsipos Rlsipos Buna ziua, Acum cateva zile am incheiat un contract cu o cu o societate comerciala de prestari servicii. La incheierea contractului am platit un avans. ... (vezi toată discuția)
Restaurant neserios: au schimbat prețul convenit cu o săptămână înainte de nuntă. cum pot rezolva această situație, ținând cont de faptul că am plătit avans dar nu am contract? allexs96 allexs96 Buna sera, va scriu cu urmatoare situatie, tragic-comica.... Ma fac vinovat ca am programat nunta la un local total neinspirat, acum 4-5 luni. Ne-am uitat ... (vezi toată discuția)