avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Modificare TVA, renegociere contract
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Modificare TVA, renegociere contract

Buna ziua. Am incheiat pe data de 31.12.2014 un contract de prestari servicii(nunta) cu un restaurant din Bucuresti. Pretul meniului a fost stabilit la 255 lei/persoana. Avand in vedere ca nunta va avea loc dupa scadarea TVA-ului, exista posibilitatea renegocierii contractului, respectiv un pret mai mic al meniului?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:54, 12 Mai 2015
desigur....Spor :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in septembrie 2022 am semnat un contract de prestări ... andreea11223 andreea11223 Buna ziua! In Septembrie 2022 am semnat un contract de prestări servicii cu un restaurant pentru o nunta ce va avea loc in August 2024. In contract prețul ... (vezi toată discuția)
Contract prestării servicii nuntă tva 9% ContSters353062 ContSters353062 În situaţia în care, am încheiat un contract de prestării servicii prinvind organizarea unui eveniment (nuntă), anul trecut in Octombrie 2014 (TVA 24%), ... (vezi toată discuția)
Acorduri verbale LucaciMB LucaciMB Buna ziua, Am incheiat recent un contract de prestari servicii cu un restaurant pentru un eveniment. In contract nu este mentionat costul ... (vezi toată discuția)