avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract prestării servicii nuntă TVA 9%
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract prestării servicii nuntă TVA 9%

În situaţia în care, am încheiat un contract de prestării servicii prinvind organizarea unui eveniment (nuntă), anul trecut in Octombrie 2014 (TVA 24%), ce şanse de reuşită credeţi că aş putea avea în renegocierea şi a preţului final a contractului întrucât de 1 iunie a intrat în vigoare TVA-ul de 9%
Depinde de contract, modul in care este aratat pretul, cine pare a suporta riscurile etc. De asemenea, depinde ce cuprinde, in concret, ca obiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renegociere contract nunta An0n1m An0n1m Bună ziua, Avem nunta programata în octombrie anul acesta pentru 120 persoane. Localul ne a propus în contextul covid, sa ne alegem o data de rezerva ... (vezi toată discuția)
Tva 9% - actualizare pret meniu nunta marinah marinah Buna, In 2014 am semnat un contract cu un restaurant din Bucuresti pentru organizarea nuntii noastre. Pe langa contract am primit o lista cu preturile ... (vezi toată discuția)
Facturare nunta Catalin Dragan Catalin Dragan Buna ziua, Am si eu cateva nelamuri legate de noile modificari aduse la codul fiscal privind cota de tva 9% . 1.Care este formularea corecta intr-un ... (vezi toată discuția)