avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Acorduri verbale
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Acorduri verbale

Buna ziua,

Am incheiat recent un contract de prestari servicii cu un restaurant pentru un eveniment. In contract nu este mentionat costul meniul-ui/persoana, dar avem un acord verbal pentru un cost de 190-230 lei in functie de meniul ales. Am auzit niste zvonuri cum ca restaurantul modifica pretul in ziua evenimentului. Cat de legal este acordul verbal in privinta costului?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:02, 20 Iulie 2018
Acordul e legal, dar s-ar putea să nu mai fie valabil, dacă una din părți se răzgândește

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in septembrie 2022 am semnat un contract de prestări ... andreea11223 andreea11223 Buna ziua! In Septembrie 2022 am semnat un contract de prestări servicii cu un restaurant pentru o nunta ce va avea loc in August 2024. In contract prețul ... (vezi toată discuția)
Modificare tva, renegociere contract Rocxy Rocxy Buna ziua. Am incheiat pe data de 31.12.2014 un contract de prestari servicii(nunta) cu un restaurant din Bucuresti. Pretul meniului a fost stabilit la 255 ... (vezi toată discuția)
Contract de eveniment Steph24 Steph24 În condițiile în care o persoana încheie un contract de prestări servicii cu un restaurant (pentru un eveniment), iar respectiva persoana plătește doar ... (vezi toată discuția)